Kun olet päättänyt värjätä hiuksesi kasviväreillä, on hyvä tietää, että tämä tekniikka eroaa perinteisestä kemiallisesta värjäyksestä monin tavoin. Värjäys tapahtuu seuraavasti: Ensimmäisellä käynnilläsi aloitamme kuuntelemalla toiveitasi. Analysoimme hiuksesi ja hiuspohjasi saadaksemme parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Koska kaikki hiukset ovat erilaiset, saat uniikin värin, joka on suunniteltu erityisesti sinulle. Aloitamme tekemällä syväpuhdistavan savikäsittelyn, joka poistaa kemikaalit ja muut epäpuhtaudet, jonka jälkeen levitämme väriseoksen. Seos on useimmiten lämmin ja koostumukseltaan jogurttimainen. Vaikutusaika vaihtelee 20 minuutista 3 tuntiin toivotusta lopputuloksesta riippuen. Ensimmäisten värjäyksen jälkeisten päivien aikana hiusten pesua täytyy välttää, koska kasviväri ”kypsyy” muutaman päivän ajan. Lopullisen tuloksen näet vasta 2-3 päivän jälkeen.

Kun aiot värjätä hiuksesi kasviväreillä ensimmäistä kertaa, on tärkeä aloittaa syväpuhdistavalla käsittelyllä. Me käytämme erilaisia savilajeja, jotka absorboivat vettä erittäin hyvin ja näin saamme puhtaat hiukset sekä puhtaan hiuspohjan. Savi poistaa kemikaalit, metallit ja muut epäpuhtaudet, jotta saisimme värjäykselle parhaan mahdollisen tuloksen ja kestävyyden.

Me käytämme erilaisia kasveja ja yrttejä kuten hennaa, indigoa, cassiaa, amlaa, jalopähkinää, salviaa ym. Punnitsemalla kaikki kasvit gramman tarkkuudella luomme oikean värisävyn. Kasvit sekoitetaan veteen, ja lisätään kävyistä ja yrteistä tehdyn keitoksen kanssa. Kasvivärit värjäävät hiukset luonnollisesti ja hellävaraisesti. Hiukset kiiltävät uskomattoman kauniisti ja saavat fantastisia värivivahteita. Lopputulos riippuu omista pigmenteistäsi ja hiusten laadusta, kunnosta, aikaisemmista käsittelyistä sekä hiusten omasta prosentista harmaita hiuksia.

Hiusten vaalentamisessa käytämme luonnonsavea, johon sekoitamme puhdasta vetyperoksidia (La Cordier Savivaalennus). Tämä väri vaalentaa hiuksesi hellävaraisesti ja tuloksena syntyy luonnollisia sävyjä. Puhdas vetyperoksidi ei kuormita ympäristöä eikä sisällä allergeenisia tai syöpää aiheuttavia aineita. Se on myös emulgointi- ja säilöntäainevapaa.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai olet kiinnostunut hiusten kasvivärjäyksestä, ole yhteydessä soittamalla numeroon 06/3177766 tai tule käymään osoitteessa Vaasanpuistikko 14 A.

Mimo Eko