Hair | Beauty | Eco

Team

Mimo finns en trappa upp i den anrika byggnaden Wasaborg intill torget i centrum av Vasa. Mimo betyder skönhet på koreanska, och det jobbar vi med varje dag - så att du ska få känna dig vacker.

Yrkesstolthet, kreativitet och avslappnande vardagslyx, de är våra ledord på Mimo.

Jina
Frisör, ekofrisör

Jina är Mimos ägare. Hon kommer ursprungligen från Sydkorea och har över 25 års erfarenhet av branschen. Jina gillar utmaningar och söker alltid efter kreativa, annorlunda sätt att styla och färga hår. Jina är även specialiserad ekofrisör och känner ett ansvar att öka medvetenheten hos sina kunder. Jina talar koreanska, svenska, finska och engelska.

Thu
Frisör, Lashlift & tinting

Thu är född i Torneå, men numera bosatt i Närpes. Vi upptäckte hennes talang när hon praktiserade i salongen 2012. Sedan dess har hon varit en självklar del av vårt team. Förutom klippning och färgning älskar Thu att göra kamningar och manikyrer. Thu talar svenska, vietnamesiska, engelska och finska.

Ester
Frisör, nagelterapeut

Ester kommer från Närpes. Hon tycker om nya utmaningar och är en bra lyssnare. Skönhet och omsorg är något hon brinner för. Ester pratar svenska, engelska och lite finska.

Viv
Make-up artist, frisör

Vår nya kollega Viv, som nuförtiden är Sundombo, är född och uppvuxen i Hong Kong. Hon blev utexaminerad frisör från Vamia 2019 och studerar nu vidare till mästere inom skönhets- och frisörsbranchen. Viv förstärker vårt Mimo team med sin nästan 20-årliga erfarenhet inom make-up. Viv betjänar våra kunder på finska, engelska, kantonesiska och mandarin.

Sandra
Frisör, nagelterapeut

Sandra är från Malax, hon är en social och glad person, mycket nyfiken inom skönhet som helhet. Sandra betjänar dig på finska, svenska och engelska.

Olivia
Make-up

Olivia är en glad och kreativ tjej från Korsholm. Hon började experimentera med smink när hon var 11 år gammal och har sedan dess byggt upp ett stort intresse för smink och skönhet. Olivia tycker det är viktigt med fokus på en bra bas och att framhäva personliga drag i ansiktet. Olivia talar svenska och engelska.

Matilda
Frisörstuderande

Matilda är från Korsholm, spelar fotboll på fritiden och har alltid drömt om att blir frisör. Hon är intresserad av hår och mode, och är nyfiken att följa med i nya trender inom hår- och skönhetsbranschen. Som en tredje års studerande har hon kommit med fina slutresultat i nagelskötsel och kamningar, samt ett intresse att lära sig ekofärgning och nya tekniker. Matilda kan svenska, engelska och lite finska.