Hair | Beauty | Eco

Team

Mimo finns en trappa upp i den anrika byggnaden Wasaborg intill torget i centrum av Vasa. Mimo betyder skönhet på koreanska, och det jobbar vi med varje dag - så att du ska få känna dig vacker.

Yrkesstolthet, kreativitet och avslappnande vardagslyx, de är våra ledord på Mimo.

Jina
Frisör, ekofrisör

Jina är Mimos ägare. Hon kommer ursprungligen från Sydkorea och har över 20 års erfarenhet av branschen. Jina gillar utmaningar och söker alltid efter kreativa, annorlunda sätt att styla och färga hår. Jina är även specialiserad ekofrisör och känner ett ansvar att öka medvetenheten hos sina kunder. Jina talar koreanska, svenska, finska och engelska.

Peter
Frisör, ekofrisör

Peter är hemma från Nykarleby och har under sina 30 år i branschen hunnit jobba på flera salonger - både i Finland och utomlands. Film och teater ligger Peter varmt om hjärtat och i den branschen har han figurerat under årens lopp. Peter talar svenska, finska och engelska

Bea
Frisör

Bea kommer ursprungligen från Hangö men flyttade till Vasa 1993 för att studera till frisör. Hon har jobbat i teamet sedan 2014. Bea trivs med sitt jobb och uppskattar speciellt mycket att utveckla nya färgtekniker. Bea talar svenska, finska och engelska.

Thu
Frisör

Thu är född i Torneå, men numera bosatt i Närpes. Vi upptäckte hennes talang när hon praktiserade i salongen 2012. Sedan dess har hon varit en självklar del av vårt team. Förutom klippning och färgning älskar Thu att göra kamningar och manikyrer. Thu talar svenska, vietnamesiska, engelska och finska.

Kati
Frisör

Kati är hemma från Pargas, och flyttade till Vasa 1995 när hon började studera till frisör. 2016 blev Kati en del av vårt team. Hon är en väldigt social och glad person som älskar sitt yrke. Hon tycker om att skapa spännande helheter med klippningar och färgningar - speciellt med slingor. Kati talar finska och svenska.

Ella
Frisörstuderande

Ella är vår praktikant från Korsholm. En glad och positiv tjej med ett brinnande intresse för yrket. Ella tycker speciellt om färgningar och klippningar. Du betjänas på svenska, finska eller engelska.

Valeria
Make-up artist, estenom

Valeria flyttade till Petalax från Petrozavodsk, Ryssland när hon var 11 år gammal. Hon är utbildad estenom och fungerar som Mimos makeup artist. Hon brinner för allt inom skönhet, speciellt makeup och mode. Valeria talar ryska, svenska, engelska och finska.

Olivia
Make-up

Olivia är en glad och kreativ tjej från Korsholm. Hon började experimentera med smink när hon var 11 år gammal och har sedan dess byggt upp ett stort intresse för smink och skönhet. Olivia tycker det är viktigt med fokus på en bra bas och att framhäva personliga drag i ansiktet. Olivia talar svenska och engelska.