Jina

(Frisör, ekofrisör)
Jina är Mimos ägare. Hon kommer ursprungligen från Sydkorea och har över 20 års erfarenhet av branschen. Jina gillar utmaningar och söker alltid efter kreativa, annorlunda sätt att styla och färga hår. Jina är även specialiserad ekofrisör och känner ett ansvar att öka medvetenheten hos sina kunder. Jina talar koreanska, svenska, finska och engelska.

Peter

(Frisör, ekofrisör)
Peter är hemma från Nykarleby och har under sina 30 år i branschen hunnit jobba på flera salonger - både i Finland och utomlands. Film och teater ligger Peter varmt om hjärtat och i den branschen har han figurerat under årens lopp. Peter talar svenska, finska och engelska

Bea

(Frisör)
Bea kommer ursprungligen från Hangö men flyttade till Vasa 1993 för att studera till frisör. Hon har jobbat i teamet sedan 2014. Bea trivs med sitt jobb och uppskattar speciellt mycket att utveckla nya färgtekniker. Bea talar svenska, finska och engelska.

Thu

(Frisör)
Thu är född i Torneå, men numera bosatt i Närpes. Vi upptäckte hennes talang när hon praktiserade i salongen 2012. Sedan dess har hon varit en självklar del av vårt team. Förutom klippning och färgning älskar Thu att göra kamningar och manikyrer. Thu talar svenska, vietnamesiska, engelska och finska.

Kati

(Frisör)
Kati är hemma från Pargas, och flyttade till Vasa 1995 när hon började studera till frisör. 2016 blev Kati en del av vårt team. Hon är en väldigt social och glad person som älskar sitt yrke. Hon tycker om att skapa spännande helheter med klippningar och färgningar - speciellt med slingor. Kati talar finska och svenska.

Valeria

(Make-up artist, estenom)
Valeria flyttade till Petalax från Petrozavodsk, Ryssland när hon var 11 år gammal. Hon är utbildad estenom och fungerar som Mimos makeup artist. Hon brinner för allt inom skönhet, speciellt makeup och mode. Valeria talar ryska, svenska, engelska och finska.

Thao

(Frisörstuderande)
Thao är en frisörstuderande fylld av energi och glädje! När hon var 15 år flyttade hon från Vietnam till Närpes och började förverkliga sina frisörsdrömmar. Hon har varit i vårt team de senaste två åren som praktikant och studerar nu till ekofrisör. Thao talar vietnamesiska, engelska och svenska.

Moona

(Frisör)
Vasatjejen Moona är vårt senaste tillskott på salongen. Hon tog sin frisörexamen våren 2020 från VAMIA i Vasa. Färgning och nya trendiga slingtekniker är något hon älskar att göra. Moona betjänar dig på finska.

Sabiha

(Frisörstuderande)
Sabiha gör sin praktik hos Mimo sedan hösten 2018. Våren 2020 tog hon sin frisörsexamen från YA i Vasa. Hon kom till Malax från Bosnien när hon var sex år. Hon älskar att lära sig nya klippningar, färgningar, kamningar och strävar efter att bli en kreativ frisör. Sabiha talar bosniska, svenska och engelska.