Eko väri on luonnollinen valinta

Kun olet päättänyt värjätä hiuksesi kasviväreillä, on hyvä tietää, että monta tekijää erottaa tämän tekniikan perinteisestä kemiallisesta värjäyksestä.

Värjäys tapahtuu seuraavasti:

Ensimmäisellä käynnilläsi aloitamme kuuntelemalla toiveitasi. Analysoimme hiuksesi ja hiuspohjasi saadaksemme parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Koska kaikki hiukset ovat erilaiset, saat uniikin värin, joka on suunniteltu erityisesti sinulle.

Ensin teemme syväpuhdistavan savikäsittelyn, joka poistaa kemikaalit ja muut epäpuhtaudet, sitten applikoimme väriseoksen, joka useimmiten on lämmin ja koostumukseltaan jogurttimainen. Vaikutusaika vaihtelee 20 minuutista 3 tuntiin toivotusta lopputuloksesta riippuen.

Ensimmäisten värjäyksen jälkeisten päivien aikana hiusten pesua täytyy välttää, koska kasviväri silloin ”kypsyy”. Lopullisen tuloksen näet vasta 2-3 päivän jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai vain muuten olet kiinnostunut hiusten ekovärjäyksestä voit hyvin soittaa 06/3177766 tai tulla salonkiin käymään.

Detox savi

Kun aiot värjätä hiuksesi kasviväreillä ensimmäistä kertaa, on tärkeä aloittaa syväpuhdistavalla käsittelyllä. Me käytämme erilaisia savilajeja, jotka absorboivat vettä erittäin hyvin ja näin saamme puhtaat hiukset sekä puhtaan hiuspohjan. Savi poistaa kemikaalit, metallit ja muut epäpuhtaudet, jotta saisimme parhaan mahdollisen tuloksen ja kestävyyden.

Ekologinen kasviväri

Me käytämme erilaisia kasveja ja yrttejä, kuten Hennaa, Indigota, Cassiaa, Amlaa, Jalopähkinää, Salviaa y.m. Punnitsemalla kaikki kasvit gramman tarkkuudella luomme oikean värisävyn. Nämä kasvit laitetaan sitten veteen ja sekoitetaan kävyistä sekä yrteistä tehdyn keitoksen kanssa. Kasvivärit värjäävät hiukset luonnollisesti ja hellävaraisesti. Hiukset kiiltävät uskomattoman kauniisti ja saavat fantastisia värivivahteita. Lopputulos riippuu omista pigmenteistäsi ja hiusten laadusta, kunnosta, aikaisemmista käsittelyistä sekä hiusten omasta prosentista harmaita hiuksia.

Vaalentaminen

Hiusten vaalentamisessa käytämme väriä, joka koostuu luonnon savesta, johon sekoitamme puhdasta vetyperoksidia (La Cordier Savivaalennus). Tämä väri vaalentaa hiuksesi hellävaraisesti ja sävyt tulevat luonnollisiksi. Puhdas vetyperoksidi ei kuormita ympäristöä, eikä myöskään sisällä allergeenisia tai syöpää aiheuttavia aineita. Se on myös emulgointiaine- ja säilytysainevapaa.