Hair | Beauty | Eco

Team

Mimo sijaitsee upeassa Wasaborgin talossa Vaasan torin läheisyydessä. Mimo tarkoittaa korean kielellä kauneutta ja sen parissa työskentelemme joka päivä, jotta voisit tuntea olosi kauniiksi.

Ammattiylpeys, luovuus ja rentouttava arkipäivän luksus ovat avainsanoja meillä Mimossa.

Jina
Kampaaja, ekokampaaja

Jina on Mimon omistaja, ja kotoisin Etelä-Koreasta. Jinalla on yli 20 vuoden kokemus alalta, hän pitää haasteista ja etsii erilaisia luovia tapoja muotoilla leikata ja värjätä hiuksia. Jina on erikoistunut ekokampaajaksi ja jakaa mielellään asiakkailleen tietoisuuttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Jina palvelee teitä koreaksi, ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Thu
Kampaaja, Lashlift & tinting

Thu on syntynyt Torniossa, mutta asuu nykyisin Närpiössä. Huomasimme hänen lahjakkuutensa, kun hän oli meillä harjoittelijana vuonna 2012, ja siitä saakka hän on ollut osa tiimiämme. Hiusten leikkaamisen ja värjäämisen lisäksi Thu rakastaa kampausten tekoa ja tekee mielellään myös manikyyrejä. Thu palvelee teitä ruotsiksi, vietnamiksi, englanniksi ja suomeksi.

Belle
Kampaajaopiskelija

Uusi harjoittelijamme Belle asuu Maxmossa ja on toisen vuoden kampaajaopiskelija. Hän on rauhallinen ja elinvoimainen henkilö, joka on kiinnostunut kauneudesta ja terveydestä. Belle puhuu ruotsia, suomea ja englantia.

Viv
Meikkaaja, kampaaja

Viv asuu tällä hetkellä Sundomissa, syntynyt ja kasvanut Hongkongissa. Hän valmistui kampaajaksi Vamiassa vuonna 2019 ja opiskelee nyt kauneus- ja kampaajamesteriin tutkintoon. Vivillä on lähes 20 vuoden meikkaaja kokemus. Lisäksi hän on työskennellyt kampaajaalalla 3 vuotta. Viv puhuu suomea, kantoninkiinaa, englantia ja mandariinikiinaa.

Ester
Kampaajaopiskelija

Uusi harjoittelijamme Ester on kotoisin Närpieltä ja valmistuu parturi-kampaajaksi keväällä 2023. Hän pitää uusista haasteista ja on hyvä kuuntelija. Kauneus ja hoito ovat hänen palavia intohimojaan. Ester puhuu ruotsia, englantia ja jonkin verran suomea.

Olivia
Meikkaaja

Olivia on iloinen ja luova tyttö Mustasaaresta. Hän alkoi kokeilla meikkiä 11-vuotiaana. Siitä lähtien hänen rakkautensa meikkiin ja kauneuteen on vain kasvanut. Keskittyminen hyvään pohjaan ja yksilöllisten piirteiden tuominen esiin on tärkeä osa meikkiprosessia. Hän osaa puhua ruotsia ja englantia.