Hair | Beauty | Eco

Team

Mimo sijaitsee upeassa Wasaborgin talossa Vaasan torin läheisyydessä. Mimo tarkoittaa korean kielellä kauneutta ja sen parissa työskentelemme joka päivä, jotta voisit tuntea olosi kauniiksi.

Ammattiylpeys, luovuus ja rentouttava arkipäivän luksus ovat avainsanoja meillä Mimossa.

Jina
Kampaaja, ekokampaaja

Jina on Mimon omistaja, ja kotoisin Etelä-Koreasta. Jinalla on yli 20 vuoden kokemus alalta, hän pitää haasteista ja etsii erilaisia luovia tapoja muotoilla leikata ja värjätä hiuksia. Jina on erikoistunut ekokampaajaksi ja jakaa mielellään asiakkailleen tietoisuuttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Jina palvelee teitä koreaksi, ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Peter
Kampaaja, ekokampaaja

Peter on kotoisin Uudestakaarlepyystä. Yli 30-vuotisen uransa aikana Peter on työskennellyt useissa kampaamoissa Suomessa ja ulkomailla. Peterin kädenjälkeä on voinut ihastella sekä televisiossa että teatterin lavalla, ja työskentely erilaisissa produktioissa on lähellä hänen sydäntään. Peter palvelee ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Bea
Kampaaja

Bea on kotoisin Hangosta. Hän on muuttanut Vaasaan aloittaessaan kampaajan opinnot vuonna 1993. Hän on ollut osa tiimiämme vuodesta 2014. Bea pitää kaikista kampaamoalan töistä, mutta eritoten uusista värjäysmenetelmistä Palvelukielinä ruotsi, suomi ja englanti.

Thu
Kampaaja, Lashlift & tinting

Thu on syntynyt Torniossa, mutta asuu nykyisin Närpiössä. Huomasimme hänen lahjakkuutensa, kun hän oli meillä harjoittelijana vuonna 2012, ja siitä saakka hän on ollut osa tiimiämme. Hiusten leikkaamisen ja värjäämisen lisäksi Thu rakastaa kampausten tekoa ja tekee mielellään myös manikyyrejä. Thu palvelee teitä ruotsiksi, vietnamiksi, englanniksi ja suomeksi.

Kati
Kampaaja

Kati on kotoisin Paraisilta. Hän muutti Vaasan aloittaessaan kampaajakoulun vuonna 1995 ja liittyi tiimiimme vuonna 2016. Hän on erittäin sosiaalinen ja iloinen persoona, joka rakastaa työtään. Hän pitää kokonaisuuksien luomisesta värejä ja leikkauksia hyödyntäen. Palvelukielinä suomi ja ruotsi.

Valeria
Meikkaaja, estenomi

Valeria muutti Venäjältä Petolahteen ollessaan 11-vuotias. Hänellä on estenomin koulutus ja hän työskentelee meillä meikkitaiteilijana. Hän on kiinnostunut kaikesta kauneuteen liittyvästä, eritoten meikeistä ja muodista. Palvelukielinä venäjä, ruotsi, englanti ja suomi.

Olivia
Meikkaaja

Olivia on iloinen ja luova tyttö Mustasaaresta. Hän alkoi kokeilla meikkiä 11-vuotiaana. Siitä lähtien hänen rakkautensa meikkiin ja kauneuteen on vain kasvanut. Keskittyminen hyvään pohjaan ja yksilöllisten piirteiden tuominen esiin on tärkeä osa meikkiprosessia. Hän osaa puhua ruotsia ja englantia.