Jina

(Kampaaja, ekokampaaja)
Jina on Mimon omistaja, ja kotoisin Etelä-Koreasta. Jinalla on yli 20 vuoden kokemus alalta, hän pitää haasteista ja etsii erilaisia luovia tapoja muotoilla leikata ja värjätä hiuksia. Jina on erikoistunut ekokampaajaksi ja jakaa mielellään asiakkailleen tietoisuuttaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Jina palvelee teitä koreaksi, ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Peter

(Kampaaja, ekokampaaja)
Peter on kotoisin Uudestakaarlepyystä. Yli 30-vuotisen uransa aikana Peter on työskennellyt useissa kampaamoissa Suomessa ja ulkomailla. Peterin kädenjälkeä on voinut ihastella sekä televisiossa että teatterin lavalla, ja työskentely erilaisissa produktioissa on lähellä hänen sydäntään. Peter palvelee ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Bea

(Kampaaja)
Bea on kotoisin Hangosta. Hän on muuttanut Vaasaan aloittaessaan kampaajan opinnot vuonna 1993. Hän on ollut osa tiimiämme vuodesta 2014. Bea pitää kaikista kampaamoalan töistä, mutta eritoten uusista värjäysmenetelmistä Palvelukielinä ruotsi, suomi ja englanti.

Thu

(Kampaaja)
Thu on syntynyt Torniossa, mutta asuu nykyisin Närpiössä. Huomasimme hänen lahjakkuutensa, kun hän oli meillä harjoittelijana vuonna 2012, ja siitä saakka hän on ollut osa tiimiämme. Hiusten leikkaamisen ja värjäämisen lisäksi Thu rakastaa kampausten tekoa ja tekee mielellään myös manikyyrejä. Thu palvelee teitä ruotsiksi, vietnamiksi, englanniksi ja suomeksi.

Kati

(Kampaaja)
Kati on kotoisin Paraisilta. Hän muutti Vaasan aloittaessaan kampaajakoulun vuonna 1995 ja liittyi tiimiimme vuonna 2016. Hän on erittäin sosiaalinen ja iloinen persoona, joka rakastaa työtään. Hän pitää kokonaisuuksien luomisesta värejä ja leikkauksia hyödyntäen. Palvelukielinä suomi ja ruotsi.

Valeria

(Meikkaaja, estenomi)
Valeria muutti Venäjältä Petolahteen ollessaan 11-vuotias. Hänellä on estenomin koulutus ja hän työskentelee meillä meikkitaiteilijana. Hän on kiinnostunut kaikesta kauneuteen liittyvästä, eritoten meikeistä ja muodista. Palvelukielinä venäjä, ruotsi, englanti ja suomi.

Thao

(Kampaajaopiskelija)
Iloa ja energiaa! Kampaajaopiskelijamme Thao muutti suomeen 15 vuotiaana toteuttaakseen haaveensa kampaajaksi ryhtymisestä. Ekologisuus on Thaolle sydämen asia ja hän kouluttautuukin ekokampaajaksi. Thao palvelee asiakkaitamme ruotsiksi, englanniksi ja vietnamiksi - hymyssä suin!

Moona

(Kampaaja)
Tuorein vahvistus tiimiimme on vaasalaissyntyinen Moona. Keväällä 2020 valmistuneen hiustaikurin intohimona ovat trendikkäät raidoitukset ja värjäykset. Moona palvelee asiakkaitamme suomeksi.

Sabiha

(Kampaajaopiskelija)
Sabiha muutti Bosniasta Maalahteen ollessaan kuusivuotias. Hän on ollut työharjoittelijana Mimossa syksystä 2018 lähtien, ja valmistui kampaajaksi keväänä 2020. Hän nauttii siitä, että saa oppia uusia tapoja leikata, värjätä ja muotoilla hiuksia. Tavoitteena hänellä on valmistua luovaksi kampaajaksi. Palvelukielinä ruotsi, bosnia ja englanti.